Se Skrot til Slot Online

Mai-Britt Vingsøe og resten af Fra Skrot til Slot-holdet er draget til Bornholm, hvor de kommer på en af de sværeste opgaver, de endnu har haft.
På solskinsøen bor Helle og Jonny Mogensen sammen med børnene Jimmi og Ditte i den lille by Hasle. Her har familien deres lille hotel, som de de sidste 12 år har slidt og slæbt for at få op at køre. Familien har i den grad forsømt deres eget hus; blandt andet mangler noget så elementært som et komfur, så alle måltider bliver indtaget på hotellet. Helle, Jonny og de to børn er meget opsatte på at få noget ud at skrotningen og går drastisk til værks. Så da Andrea Larsson og hendes hold af håndværkere ankommer til det lille hus i Hasle er al indmaden revet ud og Fra Skrot til Slot-holdet skal på kun to dage prøve at lave en ruin om til en dejlig bolig for hele familien. Se Fra skrot til slot på TV3 play.
Tags: Youtube,Netflix,Youbio,Viaplay,Free Tv, Movies, Film, Online Streaming, Movies & TV Shows Online or Streaming, Xbox, Wii, PS3 & many other devices,TV-serier, C More Film, Blockbuster, Broadcast Live Streaming Video
14.25Unknown