Se Divaer i Junglen | 2013 Online

Det handler om at være den sidste deltager, der står tilbage i spillet, som foregår på et i en jungel i Ecuador. --> Man kan åbenbart godt glemme sin skolelærdom eller fare vild i sine sætninger og udtryk, når man befinder sig langt ude i junglen i Ecuador. Det beviser deltagerne i den nye sæson 'Divaer i junglen', der allerede i afsnit 1 går fuldstændigt amok i en eksplosion af fantasifulde, fejlagtige og hylende morsomme udtryk og sætninger. Måske var de ramt af jungle-feber.
Helene, 28, kendt fra 'For lækker til Love': - Ecuador. Det kunne godt lyde, som det er nede ved Spanien et eller andet sted. Patrick, 23, kendt fra 'Paradise Hotel': - Sådan nogle mennesker, der lever i junglen er farlige. De er jo ikke udviklede. De er på stadiet mellem aben og mennesket. Jeanette, 20 år, kendt fra: 'Paradise Hotel' (8) og 'Paradise Hotel Reunion': - Jeg vil dele det lidt op. Trope, det er noget med bjerge og sådan noget. Ligesom man bliver køresyg, bliver man også bjergsyg.

Tags: Youtube,Netflix,Youbio,Viaplay,Free Tv, Movies, Film, Online Streaming, Movies & TV Shows Online or Streaming, Xbox, Wii, PS3 & many other devices,TV-serier, C More Film, Blockbuster, Broadcast Live Streaming Video
08.45Unknown